Nagrody i wyróżnienia

Udział w konkursach kulinarnych zaowocował wieloma wyróżnieniami i nagrodami.
Rok 2017
I nagroda dla kapusty kiszonej w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo- Smaki Regionów”.
Sok z buraków kiszonych został wyróżniony w kategorii „Najlepszy prezent z podróży”, a kapusta kiszona w główce w kategorii „Danie tradycyjne” na festiwalu kulinarnym w Liwie na Wielkim Gościńcu Litewskim.
Rok 2016 
Sok z kiszonego buraka otrzymał I nagrodę w konkursie ,,Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Rok 2015 
Nasza kapusta kiszona w główkach dostała wyróżnienie w konkursie ,,Nasze Kulinarne Dziedzictwo- Smaki regionów” w 2014 r., a w 2015 r. wpisana na listę produktów tradycyjnych przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Wyróżnienie za ,,Przekładaniec-golonka w kapuście dziadowska” – w XV edycji konkursu ,,Nasze Kulinarne Dziedzictwo”.
Wyróżnienie za ,,Gołąbki z kapusty kiszonej” w konkursie kulinarnym ,,Tradycja i współczesność na talerzu”.
Nagrody i wyróżnienia